Свято матері

Сьогодні в Борівському ліцеї відбулося Свято матері, підготовлене вчителькою української мови і літератури Сорокою Оленою Іванівною.

/Files/images/olga_ant/IMG_20210506_113216.jpg

Хай завжди буде мама! Вдумайтесь, скільки щастя вміщено в цих щирих словах. Це ж найкраща подяка матері, найповніше визнання її як найближчої, найріднішої людини. В них асоціюється все добре, радісне, світле, щире, привітне. Мама– це той дужий птах, який розкрив нам крила, дав дорогу в життя. Це людина, перед якою ми будемо завжди в боргу, все життя цілуватимемо їй руки, які пестили нас у дитинстві, вічно дякуватимемо за її материнську ласку, любов та тепло.

У травні, коли розцвітають яскраві квіти і дзвенить перший пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас Свято матері. Традиційно його відзначають у другу неділю травня. У цей день прийнято поздоровляти матерів і дарувати їм символічні подарунки. Також багато родин в це свято збираються разом, щоб подякувати найдорожчій людині за все.

У навчальних закладах проводяться виховні години, де звучать присвячені мамам вірші та пісні. Вітали із цим світлим материнським святом дорогих мам і у Борівському ліцеї. Діти бажали найріднішим, наймилішим, найкращим своїм матусям добра, щастя, довгих років життя та безмежного щастя. З уст дітей ще раз можна було почути, що немає вищої любові за материнську, яка дає людині радість і втіху. Адже там, де ступає матуся, стає тепліше, піднімаються трави, розцвітають квіти, радісно щебечуть птахи, по-особливому дерева там ростуть, здіймаючи віти до сонця, ніби прославляючи ім’я матері.

Кiлькiсть переглядiв: 204