місячник читання

У шкільній бібліотеці с. Борове пройшов місячник шкільних бібліотек під гаслом”Книга і читання-важливий чинник у вихованні духовних цінностей учнів “. Актив бібліотеки підготував і провів цілий ряд заходів приурочених читанню. Місячник охопив різні вікові групи користувачів. Був проведний конкурс малюнків “ Ми читаємо і малюємо“,літературні посиденьки, бліц-опитування “ Твоя перша книжка“,книжкова виставка “Книжки подаровані авторами “,фотоконкурс “Дитина і книга “, вуличний флешмоб “Свідомо читай,читаючи думай,думаючи,читай “ .Пісумком місячника було святкування літературного ранку «Ласкаво просимо до країни Читалії».

Мета заходу: прищепити дітям молодшого шкільного віку любов до книги, навчити думати, самостійно мислити і виховувати потребу у читанні, культуру читання, бережливе ставлення до книги.

Ранок розпочала бібліотекар школи, яка привітала маленьких читачів у нашій бібліотеці, яка щороку приймає у свої лави нових і нових любителів книги. Наша країна Читалія надзвичайно велика.Тому в подорожі по ній ви навчитесь всьому: станете на час капітанами великих лайнерів, космонавтами, зустрінетесь з казковими героями, що читали ваші мами й тата, або й бабусі й дідусі. На заході діти декламували вірші, вислови, розповіді звичайно, про книги, їхній дивний і неповторний світ, про який великий поет І.Франко писав: <<Книги-морська глибина… >>./Files/images/DSCF4769.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 210